Also

Adatkezelési  nyilatkozat


Adatok tárolása, a felhasználói adatok kezelése, továbbadása

A megadott személyes adatokat az ÖKOTERMÉKEK.HU  Kft. (továbbiakban Kft.) a tőle elvárható legnagyobb gonddal tárolja és védi. A Kft. az adatokat harmadik félnek nem adja ki.


Adatok módosítása

A Kft. semmilyen változtatást nem végez a személyes adatokon, kivéve ha ezt a felhasználó írásban kéri tőle.


Adatok törlése

A felhasználó a vásárláskor, hírlevélre való feliratkozáskor megadott minden személyes adatát törölheti, módosíthatja. Ezen törlés és módosítás azonnal érvényesül az adatbázisban. A felhasználó bármikor, indoklás nélkül kérheti a személyes adatainak törlését. A Kft. ezt a felhasználó kérése után haladéktalanul megteszi.


Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége

A Kft. fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A felhasználó elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot, amennyiben annak hatálybalépése után nem kéri adatai törlését.


A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban

Személyes adataik kezeléséről, nyilvántartásáról a felhasználók tájékoztatást kérhetnek a barta-janos{kukac}okotermekek.hu e-mail címen. A nyilvántartott adatokról a  Kft. részletes információt ad a kérés beérkezését követő 8 napon belül.


Hírlevél szolgáltatás

Az Ökotermékek.hu Kft. a hírlevélre feliratkozók megadott adatait a legnagyobb gondosságal őrzi. A Kft. alkalmanként küld információkat a feliratkozottak számára. A Hírlevélben biztosítva van a leiratkozás lehetősége, mely bármikor kérhető, és a kérés után minden adat törlésre kerül.

 

Jogérvényesítési lehetőségek

A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az Adatvédelmi törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. (Adatvédelmi Biztos Hivatala 1051 Budapest, Nádor u. 22. Postacím: 1387 Budapest Pf: 40)

 

Kérdéseivel, észrevételeivel bármikor fordulhat az ügyvezetőhöz. (Barta János ügyvezető - barta-janos{kukac}okotermekek.hu )
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság által kiadott nyilvántartási szám: 40 149


 

A weboldal üzemeltetője az Ökotermékek.hu Kft.

 

Kapcsolattartó: Barta János projektvezető (munkafelvétel)

mobil: 06-70-366-9571

vezetékes: 06-1-791-5482

email: bartajanos{kukac}lakasfelujitas-karbantartas.hu

 

Minden jog fenntartva!

 

Az Ökotermékek.hu Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

 

Energetikai Tanúsítvány igénylése, információ kérése:

Barta János mobil: 06-70-366-9571

Barta Attila mobil: 06-70-410-8022

 

 

 

A weboldalon szereplő logókat, védjegyeket,
cég-, márka- és termékneveket azok jogtulajdonosai birtokolják.