Mi is az ingatlan-zöldkártya?

 

Nem túlzás, ha azt mondjuk, ingatlanunk legfontosabb okirata. Az ingatlan- zöldkártya szoftveres számítások után az ingatlan tényleges energiahasználatát mutatja meg, azaz energiafelhasználási szempontból látjuk mennyire takarékos, vagy pazarló az otthonunk.

 

Az ingatlan - zöldkártya jelentősége már most látszik a lakások eladásának tekintetében.

 

A vásárlók részéről egyre nagyobb az igény a jobb energetikai mutatókkal bíró ingatlan iránt, azaz a jó besorolású ingatlan zöldkártyával rendelkező lakások piaci értéke növekszik, a gyengébbeké csökken. A jobb besorolású ingatlanok fenntartása kedvezőbb, költségkímélőbb hosszútávon, így a vevő inkább fog egy drágább ingatlant venni, de energetikai szempontból takarékosabbat, mint egy kicsit olcsóbbat, de pazarlót.

Ezért fontos a tulajdonosoknak az ingatlan zöldkártya elkészíttetése. Az okirat tanúsítja a vevő számára az energiafelhasználást, számításokkal alátámasztva, hitelesen.

 

 

 

Az Ökotermékek.hu Kft 48 óra alatt elkészíti Önnek az ingatlan-zöldkártyát.

 

Az ingatlan zöldkártya tartalmaz konkrét javaslatokat a felújításra, melyek elvégzése után javul a besorolás. Erre a része kiemelt figyelmet fordítunk. Javaslatainkból az ingatlan tulajdonosa tudni fogja milyen munkákat kell elvégeznie, hogy javuljon  besorolás. A megtérülésről is adunk információkat.

 

 

Kérje árajánlatunkat az ingatlan zöldkártya készítésével kapcsolatban!

 

Hiteles, 10 évig érvényes, szakszerűen elkészített Ingatlan zöldkártya Önnek!