Lakásfelújítás tervezése

 Ha szeretné lakását felújítani, érdemes előtt tervezni. 

Gondolja végig, milyen feladatok elvégzését tervezi. Fogalmazza meg pontosan miben szeretné, ha lakása megújulna. Ha átgondolta, érdemes elővenni mérőszalagot és megmérni, hogy az egyes munkák, hány négyzetméterre, folyóméterre vonatkoznak. 

Kezdje el kiválasztani a burkolatokat, szanitereket, és minden olyan anyagot, mely az Ön ízlése alapján lesz kiválasztva. Gondolja végig milyen színűre festetné a falakat, a burkolatokhoz milyen színű fugát szeretne, a parketta típusát válassza ki, és a hozzá tartozó szegélylécet se felejtse. Itt a négyzetméter függvényében már anyagköltséggel is tud kalkulálni.

Ha már van egy ilyen listája, könnyebben tud konzultálni egy kivitelezővel, mert tud konkrétumokat mondani. A lakásfelújítás végrehajtásának leghatékonyabb módja, amikor generálkivitelezőt bíz meg. A generálkivitelező koordinálja a lakásfelújítási munkákat. A megrendelőnek csak egy emberrel kell a kapcsolatot tartania, aki felelős a munkavégzésért. A garanciát is a generálkivitelező biztosítja. 

 

Ökotermékek.hu Kft - Lakásfelújítás - generálkivitelezés
Ökotermékek.hu Kft - Lakásfelújítás - generálkivitelezés