Ügyfeleink véleménye munkánkról

 

A lakásom Energetikai Tanúsítványát csinálta az Ökotermékek.hu Kft tanúsítója Barta Attila. Nagyon meg voltam elégedve a munkájával. Pontosan érkezett a megbeszélt időpontra, és nagyon udvarias volt. A felmérés kb. 45 perc volt, és rá két nappal, már meg is kaptam a tanúsítványt. Ezúton is köszönöm a munkáját!

 

Üdvözlettel: Anita Budapest XIII. kerület

 


 

Sajnos az utolsó pillanatra hagytam az Energetikai Tanúsítvány elkészítését. Azt hittem halasztani kell az adás - vételi szerződés aláírását, de szerencsére az Ökotermékek.hu Kft. határidőre vállalta és el is készítette.

 

Köszönettel: Lajos Budapest IX. kerület

 


 

Sajnos nem voltak tervek, így a házamban történt a teljes felmérés.  Látszott, hogy alaposan dolgozik a tanúsítójuk, mert mindent lemért. Örültem annak, hogy a megbeszéltek szerint, ki is hozták személyesen az elkészült Energetikai Tanúsítványt.

 

Munkájukhoz sok sikert kívánok! - Irén Nagykovácsiból

 


 

Először is köszönöm a részletes felvilágosítást. Nem is tudtam róla, hogy kell ez az Energetikai Tanúsítvány, de Önök elmondták a legfontosabb tudnivalókat nekem. A munka precíz és gyors volt, és az árral is meg voltam elégedve.

 

További jó munkát - Tamás Dunakesziből

 


 

A rugalmasságukat nagyon köszönöm. A munkámnál fogva nehezen tudtam időt szakítani a helyszíni szemlére, de Önök nagyon rugalmasan kezelték ezt a problémát, és sikerült olyan időt találni, amikor megfelelő volt nekem. Azt is köszönöm, hogy behozták személyesem a munkahelyemre az elkészült Energetikai Tanúsítványt. Mindennel meg voltam elégedve.

 

Köszönettel: Lajos Budapest 22. kerület

 


 

 

Hívja a 06-70-366-9571-as számot, és készíttesse el velünk Energetikai Tanúsítványát!