Lakásfelújítás folyamata - a kezdetektől a befejezésig

Megkeresése után mi hívni fogjuk Önt a megadott telefonszámon. Már az első beszélgetés alkalmával arra fogjuk kérni, mondja el milyen munkákat szeretne elvégeztetni, milyen elképzelései vannak. Egyeztetünk egy időpontot amikor az ingatlanban találkozunk, és a helyszínen beszéljük meg a részleteket, konkretizáljuk a feladatokat.

 A helyszíni felméréskor szívesen adunk tanácsokat, ötleteket, elmondjuk, hogy az elképzelései közül melyek azok, amelyek megvalósíthatóak, és melyek azok, amelyek nem. Elvégezzük a felmérést, amely alapján már tuduk kalkulálni.

Elkészítjük az árajánlatot, és emailben elküldjük Önnek. Az árajánlatot a Terc-Etalon Online Építőipari Költségvetés-készítő programmal készítjük.
Ez a költségvetés-készítő program naprakész, karbantartott adattárakat tartalmaz, tételesen fogja látni, milyen elvégzendő feladatok lesznek, és feltüntetjük azok munkadíját és anyagköltségét is.

Ha elfogadja az árajánlatot, a szerződés aláírása következik. A vállalkozási szerződésben meghatározzuk a kezdési és befejezési időpontot, a
munkák költségét, és a felújítás időtartamát. Megbeszéljük milyen ütemezése lesz az elvégzendő feladatoknak.

A megadott időpontban felvonulunk és elkezdjük a munkákat. Folyamatosan tájékoztatjuk a munkák elvégzésről. Mi magunk is dokumentáljuk a folyamatokat, képeket készítünk. Az egyes munkaszakaszok végén teljesítési igazolást állítunk ki, melynek elfogadása után állítjuk ki a számlát.

A felújítási munkák elkészülte után, átadás - átvételi eljárás keretében adjuk át az ingatlant. A munkánkért garanciát vállalunk.


Visszahívás kérése:

küldjön egy sms-t a 70-366-9571-es mobilszámra lakásfelújítás szóval és visszahívjuk. A visszahíváskor elmondhat részletesen mindent a tervezett lakásfelújításról.