Energetikai Tanúsítvány

 

Az Energetikai Tanúsítvány az Ön ingatlanának egyik legfontosabb dokumentuma. Hiteles adatok alapján tájékozódhat arról, hogy milyen az adott ingatlan energetikai teljesítőképessége, magyarán energia fogyasztása. A tulajdonos/leendő tulajdonos az Energetikai Tanúsítványból látni fogja milyen mértékűek lesznek az otthonának várható fenntartási költségei. 

 

Az Energetikai Tanúsítvány kiállítása 2012. január 1-től kötelező.

 

2013. január 1-től szigorodtak a kiállításának szabályai. Nem köthető ingatlan adás- vételi szerződés anélkül, hogy ne lenne feltüntetve a szerződésben az Energetikai Tanúsítvány sorszáma. Átadásáról - átvételéről az eladónak és a vevőnek kell nyilatkoznia. 

2016. január 1.-től változtak a besorolási kategóriák. 

 

Hogyan készítjük az Energetikai Tanúsítványt?

 

Az alapos helyszíni szemle után elvégezzük a számításokat, melyek alapján a következő kategóriákba sorolhatóak be az ingatlanok. 

 

 

 

Fontos tudni, hogy minden kategóriánál KÖTELEZŐ felújítási javaslatokat adni, melyekből a tulajdonos láthatja, miket kell tennie, hogy javuljon az ingatlanának besorolása. Az Ökotermékek.hu Kft. részletesen kidolgozza a felújítási javaslatokat, sőt, ha kéri, árajánlatot ad a munkákra és megegyezés esetén el is végzi azokat. 

Ön tudja már, hogy milyen kategóriába tartozik ingatlana? Szeretne egy Energetikai Tanúsítványt, mellyel érékesebbé válik ingatlana? Tudta, hogy állami pályázatokon csak Energetikai Tanúsítvány birtokában vehet részt?

 

Ha azonnali kérdése van, hívja a 70-410-8022-es, vagy a 70-366-9571-es mobil számot!

 

Ha szeretne egy Energetikai Tanúsítványt, kérjen árajánlatot!