Az energetikai tanúsítvány készítője

 

A 244/2006. (XII. 5.) szakmagyakorlásról szóló kormányrendelet előírja, hogy energetikai tanúsítványt, megfelelő felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkező készíthet, ha teljesítette az energetikai ismereteket tartalmazó jogosultsági vizsgakövetelményeket. A rendelet azt is tartalmazza, hogy e szabály alól felmentés nem adható, vagyis az energetikai tanúsítvány készítésének alapvető feltétele, a jogosultsági vizsga letétele. Az energetikai tanúsítvány készítőjének rendelkeznie kell engedéllyel.

 

Az interneten vannak olyan oldalak, amelyek a csináld magad mozgalom keretében arra biztatnak, hogy náluk regisztrálva, programot letöltve, saját magunk készítsük el az energetikai tanúsítványt. Ez legfeljebb csak tájékozódásra jó. Természetesen ezek nem hivatalos megoldások. Az így készült "energetikai tanúsítványokat" nem lehet hivatalos ügyben felhasználni.

 

Vigyázat! Az Energetikai Tanúsítvány készítésére csak jogszabályban előírt feltételekkel rendelkező szakember jogosult. Minden tanúsításra jogosult szakértő szerepel a Magyar Mérnöki Kamara, vagy a Magyar Építész kamara adatbázisában! Ellenőrizze le a tanúsítót, a munka megkezdése előtt, ha nem akar kellemetlen perceket magának!

 

A tanúsítás megrendelése előtt feltétlenül nézze meg a tanúsító jogosultsági engedélyét! Kérje el a tanúsítótól a kamarai tagsági számát, és a FVM/Müe számát!

 

 

Hiteles Energetikai Tanúsítvány készítés

Energetikai Tanúsítványát Barta Attila készíti

Kamarai szám: 13-12964

FVM/MüE szám: 13-53655
 
 
Elérhetőségek:
 
Telefon: 06-70-410-8022
 
Email: lakasenergetika{kukac}gmail.com
 
 

Nézze meg a referencia munkákat!

 

 

Az Ön energetikai tanúsítványa teljesen hiteles lesz, a kiállítástól számított 10 évig érvényes!

 

Alapos helyszíni szemle után, a számításokat pontosan végezzük el. A felújítási javaslatokat részletesen kidolgozzuk!

 

Az ország egész területéről várjuk az Energetikai Tanúsítvány készítésével kapcsolatos megrendeléseket, melyeket 48 óra alatt készítünk el! 

 

Kérje árajánlatunkat!

 

 

Teljes körű lakásfelújítást is végzünk. AZ Energetikai Tanúsítványban szereplő felújítási javaslatokat elvégezzük lakásában.